Wat wij voor u kunnen betekenen

Diensten

 

Maquettebouw

Wanneer een groot project zich voordoet, dan zijn wij er voorstander van om eerst een maquette te maken. Hierdoor krijgt u als klant een goed beeld van hoe straks uw project eruit komt te zien. Ook kunnen hiermee een hoop problemen worden getackeld en dus voorkomen. Deze maquette wordt in het werk gebruikt om vanaf te lezen en op deze manier krijgt u wat u ziet.


3D ontwerpen kunstmatige spuitbeton objecten

U heeft een eindresultaat voor ogen en wij kunnen u helpen dit te halen. Het kan zijn dat u zelf al een ontwerp heeft gemaakt, waar wij dan het spuitbeton op aanbrengen. Het kan ook zijn dat u alleen nog maar een idee heeft en misschien ook een plattegrond tekening of een schets. Dan kunnen wij dit vertalen naar een tastbaar object, waarna we het spuitbeton toepassen.


Realisatie van kunstmatige spuitbeton objecten

Regelmatig wordt spuitbeton toegepast bij renovatie of herstel van betonconstructies, echter kan spuitbeton ook voor het opspuiten van bijvoorbeeld gemetselde zwembaden en het creëren van rotsformaties een uitstekend middel zijn.
Doordat rotsformaties nooit een vast patroon hebben en zeer onregelmatige vormen is dit een goeie manier om deze te kunnen creëren. Bovendien wordt met spuitbeton een perfecte verdichting aangebracht.


Vormgeving spuitbeton

Wanneer de ondergrond al een bepaalde vorm heeft en er wordt spuitbeton op gespoten, dan heeft het nog niks weg van het beoogde eindresultaat. Hier komt de vormgever/ shaper in actie. Dit is een kunstenaar in de breedste zin van het woord. Deze persoon gaat met zijn/haar gereedschappen aan de slag. Om u een beeld te geven, het heeft veel gelijkenis met zandsculpturen.
Het eindresultaat is dan ook verbluffend.


Decoratie van kunstmatige spuitbeton objecten

Standaard is beton grijs van kleur. Om een rotsformatie of een ander object meer karakter te geven dan kan het spuitbeton op kleur gemaakt worden. Wanneer het object klaar is dan kan door middel van decoreren/verven, accenten aangebracht worden. Een rots komt hierdoor nog meer tot leven.